Ενημέρωση » Βουλευτικές Εκλογές 2016


Βουλευτικές Εκλογές 2016


  Άθως Κοιρανίδης υποψήφιος Λευκωσίας 

  Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1963. Απεφοίτησε με άριστα και πρώτο βραβείο από το Γυμνάσιο Αρρένων Κύκκου, την Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πυροβολικού και το London School of Economics όπου σπούδασε οικονομικά.  Μεταξύ 1986-1991 εργάστηκε στον διεθνή λογιστικό οίκο KPMG στο Λονδίνο και πήρε τον τίτλο του Chartered Accountant. Μεταξύ 1991-2003 εργάστηκε στο Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου όπου δημιούργησε και διεύθυνε 3 νέες θυγατρικές εταιρείες,  

  Το 2003 αποχώρησε από το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου και ιδιώτευσε προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής και αναδιοργάνωσης σε οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό.  Είναι σύμβουλος και μέλος σε διοικητικά συμβούλια δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών καθώς και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.  Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δεξαμενής Σκέψης Θουκυδίδης.  Είναι Πρόεδρος του πολιτικού κινήματος ΠΝΟΗ Λαού και Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΠΝΟΗ Διαφάνειας.

   

  Δημήτρης Τριμιθιώτης Υποψήφιος Λευκωσίας 

  Ο Δημήτριος Τριμιθιώτης  είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Διπλωματούχος στις Δημόσιες Σχέσεις από το Chartered Institute of Public Relations  της Αγγλίας.

  Εργάστηκε στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου  Δυναμικού (Ημικρατικός Οργανισμός) για 34 χρόνια από την 01/09/79 μέχρι 29/09/13. Είναι μέλος του το Chartered Institute of Public Relations  της Αγγλίας και του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

  Είναι παντρεμένος με την κα. Μαρία Αποστόλου και δεν έχει παιδιά. Αφυπηρέτησε πρόωρα από την Αρχή Ανάπτυξης ανθρώπινου Δυναμικού και ζει μόνιμα στην Κύπρο.

   

  Υποψήφιος βουλευτής Πάφου Ευστάθιος (Στάθης) Χριστοφόρου

  Απόφοιτος Ινστιτούτου Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών τεχνών Λευκωσίας (Ι.Ξ.Ε.Τ) .
  Εργάστηκε στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και εστιατόρια μέχρι το 1997. Από το 1997ασκεί το επάγγελμα του αγιογράφου.

  Είναι νυμφευμένος με την Ηλιάνα Ηλία και μαζί έχουν 3 παιδία  και ζούνε μόνιμα στην Κύπρο.

   

   

  Μιχάλης Μιχαήλ υποψήφιος επαρχίας Λάρνακας​

  Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1974. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Λάρνακας ως ηλεκτρονικός το 1992. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος και ακολούθως παρακάθησε σε εξετάσεις και πήρε την άδεια του ασφαλιστικού συμβούλου.Στη μετέπειτα πορεία του ασχολήθηκε ως ελεύθερος επιχειρηματίας μέχρι σήμερα.Έκτοτε η πλήρης ενασχόληση του είναι η ιδιωτική του επιχείρηση.

  Παράλληλα έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό σε διάφορους τομείς.Ανάλαβε καθήκοντα προέδρου στο σύνδεσμο Χρυσαλίδα που αφορά άτομα με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες.Το 1997 νυμφέφτηκε την Αναστασία Βασιλείου και απέκτησαν τέσσερα παιδία.Την Μαργαρίτα,την Χριστιάνα,την Ανδριάνα και τον Ανδρέα

   

  Νίκη Γιόκκα υποψήφια Κερύνειας

  Γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1963 στο κατεχόμενο Παλαίκυθρο. Αποφοίτησε από το ΠαγκύπριοΓυμνάσιο το 1981 με γενικό 18 και 3/12 στον κλάδο των Θετικών Επιστημών. Ακολούθως φοίτησε στο ΑΤΙ (Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο) και πήρε το Δίπλωμα του Τεχνικού Πολιτικού Μηχανικού. Παντρεύτηκε το 1984 και απέχτησε 7 παιδιά, 4 αγόρια και 3 κορίτσια. Ο σύζυγος της είναι ιερέας, κατάγεται από την Αγία Τριάδα Γιαλούσας και εφημερεύει στο Μάμμαρι, όπου και διαμένουν. Εργάστηκε για 5 περίπου χρόνια σε αρχιτεκτονικά γραφεία και επιμετρητές ποσοτήτων και μετά πάροδο 15 ετών που τα αφιέρωσε στο μεγάλωμα των 7 παιδιών της, προσλήφθηκε στην ΑΗΚ  όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.’Εχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές οι οποίες έχουν τύχει βράβευσης σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.  Αποτελεί Ιδρυτικό μέλος της ΠΝΟΗΣ ΛΑΟΥ και είναι υποψήφια για την βουλευτική έδρα της Επαρχίας Κερύνειας.

   

   

  Κωνσταντίνος Αναστασίου Υποψήφιος Αμμοχώστου​

  Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Ιουλίου του 1984. Σπούδασε τεχνικός ψύξης κλιματισμού σε ιδιωτική σχολή στην Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτητής επί πτυχίο στην θεολογική σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον τμήμα Ποιμαντική και Κοινωνικής Θεολογίας.  Έχει εργαστεί σαν αυτοεργοδοτουμενος στον τομέα του κλιματισμού.  Τώρα εργάζεται σαν τεχνικός ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Αγία Νάπα. Είναι υποψήφιος βουλευτής με το πολιτικό κίνημα Πνοή Λαού για την επαρχία Αμμοχώστου.  Είναι νυμφευμένος με την Ελένη Κουτσού.  

   

  Πέτρος Παναγιώτου υποψήφιος επαρχίας Λεμεσού​

  Γεννήθηκε στην Λεμεσό στις 17 Απριλίου1973 .Περάτωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μάστερ το 1997.Απο το 1999 μέχρι το 2012 εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες της Αγγλίας , Γερμανίας και Κύπρου. Από το 2012 εργάζεται ως ιδιώτης Ηλεκτρονικός Μηχανικός στη Λεμεσό. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει μελέτες τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό πλαίσιο
Facebook

Twitter

Ενημερωτικό Δελτίο

Privacy Policy